Tribulus Terrestris – Zelišče za močnejši libido!

Tribulus Terrestris

Potreba po tem, kakršni smo, in naše osebne sposobnosti nas spodbujajo, da želimo preseči sebe. To velja za vsa področja življenja, tudi za intimno. Želimo, da se naš partner zdi privlačni. Željo po zadovoljevanju potreb ljubljene osebe v postelji narekuje želja, da vemo, da to zmoremo. Žal so tudi spolne disfunkcije lastne tudi nam.

Znanost še ni razumela in natančno razumela, kako deluje človeška spolnost. Nenaden preskok v razvoju medicinskih tehnologij ob koncu 20. stoletja nam je omogočil, da smo natančno izvedeli, kako deluje pripadnik moškega spola. Ta izjemen organ, ki vključuje kompleksno sestavo mišic in nevronov, je nosilec pomembnih genetskih informacij in neskončnega užitka. Razumevanje, kako logično deluje, je pripeljalo tudi do lansiranja «roza» («modre») tabletke na trg.

Toda mnogi so nezadovoljni s stranskimi učinki in kontraindikacijami, do katerih včasih vodi njegov vnos. Vse več potrošnikov se odloča za naravne alternative za spodbujanje dobrega libida in skupnega užitka v postelji. Takšne so naravne kapljice z zeliščno formulo Casanova za več moškosti .

Lepo je vedeti, da smo svetu nekaj dali o tem. Zelišče Tribulus terrestris, znano tudi pod latinskim imenom Tribulus terrestris, priporočajo urologi. Predvsem za izboljšanje reproduktivnih funkcij v odrasli dobi. Poleg tega za olajšanje delovanja sečil in spodbujanje delovanja prostate. Lahko ga jemljete v obliki tinkture, kapsul, odvarka in kot čaj.

Izvedemo več radovednih podrobnosti o njej!

Tribulus Terrestris – zeliščni prijatelj libida za moške in ženske!

par, tribulus terrestris, intimnost

Rastlino Tribulus terrestris nabiramo v vročih in strastnih poletnih mesecih. Tako kot njegova sposobnost izboljšanja čutnosti in razburljivosti. Raziskave, opravljene na nadzorovanih skupinah moških in žensk, so pokazale, da lahko Tribulus Theresa dejansko poveča libido pri obeh spolih.

Predstavniki močnejšega spola, ki trpijo zaradi zmanjšane spolne želje in različnih intimnih motenj, so prejeli 750 mg. – 1.500 mg plevela na dan. To je bilo storjeno za 2 koledarska meseca. Rezultati kažejo, da se je njihov apetit po laskanju povečal za skoraj 60%. Dobre spremembe so bile zabeležene tudi pri olajšanih diuretikih in delovanju prostate.

Ženske, ki so jemale 500 mg čistega ekstrakta. – 1.500 mg. opazila je tudi senzorično poslabšanje in željo po intimnem stiku 45 %. Ne smemo pozabiti, da nas naše telo običajno opomni, kdaj potrebuje več laskanja. Zato moramo skrbno in skrbno ravnati z intimnim predelom. Naj postanejo del vsakodnevnih lepotnih ritualov. Tako kot za svoje lase in svojo postavo.

Tu je nekaj glavnih pozitivnih lastnosti zelišč Tribulus Terrestris:

 • Bogata z antioksidanti, ki ugodno vplivajo na stanje kože in las;
 • Nasičen z velikim številom elementov, pomembnih za normalno delovanje telesa – sedoidni katonini, aloidi, flavonoidi, glikozidi in pitin.
 • Povzroča hiter proces regeneracije celic in mišic ter upočasni njihovo staranje.
 • Dobro antiseptično in antibakterijsko sredstvo, ki zavira notranja in zunanja vnetja.
 • Pomaga odstraniti holesterolne obloge v telesu.
 • Pomaga pri izgradnji čiste mišične mase.
 • Močan diuretik, ki olajša uriniranje in odstranjevanje toksinov iz telesa.
 • Pomaga pri okrevanju po vadbi ali pri težkem fizičnem delu.
 • Aktivno spodbuja libido in dober spolni apetit pri obeh spolih.
 • Zaradi tega smo fizično bolj odporni.

Tribulus Theresa je dober tudi za srce (❤)!

Tribulus Theresa, par, poljub

Ena najpomembnejših, a ne tako znanih funkcij zelišč Tribulus Terrestris je njena sposobnost zniževanja ravni sladkorja v krvi. Odgovoren je tudi za pravilno ravnovesje ravni dobrega in slabega HDL in LDL holesterola. Še posebej je koristen pri ljudeh s sladkorno boleznijo tipa 2. Priporočajo ga tudi nutricionisti. Ima tudi preventivni učinek. Jemanje Tribulus terrestris krepi stene krvnih žil in jih ščiti pred poškodbami.

Druge možne koristi uporabe zdravila Tribulus Terrestris

Kot katera koli druga rastlina, znana po svojih pozitivnih lastnostih na določenem področju, tudi tribulus terrestris daje prednost celotnemu telesu. Ne le krepi libido in ščiti srčno-žilni sistem pred nastajanjem odpadkov.

Spodaj smo našteli druge možne koristi jemanja zdravila Tribulus Theresa:

 • Krepi imuniteto in sposobnost zaščite človeškega telesa;
 • Pozitivno vpliva na živčni sistem, odpravlja napetost in dviguje razpoloženje.
 • Lajšanje različnih vrst bolečin;

Kdaj so barve in plodovi zelišča Tribulus Terrestris?

srečen par

Pri naši južni sosedi imenujejo Tribulus terrestris «demirbozan». Srednje visoka trajnica je razširjena na Balkanskem polotoku, pa tudi v Aziji in Afriki. Njena stebla so dolga 0,80 cm. do 1 m. v višino. Njegove barve so pobarvane v limonasto rumeno, svetlo zeleno in v svojih bledih različicah iz palete matere narave. Ko njeni plodovi dozorijo, se razpade na 5 svojevrstnih «oreščkov». Pokriti so s trnjem. Zato bodite previdni, ko jih nabirate.

Travo pa pobiramo pred zorenjem v poletnih mesecih julija, avgusta in septembra. Najbolje je sušiti v temnem in suhem, a prezračevanem prostoru. Rad ima toplo vreme in kamnita ali peščena tla. V Bolgariji ga najdemo vzdolž nadaljevanja celotne črnomorske obale, vključno z obmorskimi cestami in vinogradi.

Kako hitro zmešati čaj s Tribulus Terrestris za skupni intimni užitek?

čaj, zelišče tribulus terrestris

Večino uporabnih lastnosti Tribulus Theresa smo že izvedeli. Poleg dobrega libida je plevel lahko ugoden tudi za srčno-žilno delovanje. Uravnotežite krvni sladkor in holesterol. Izboljša razpoloženje in tonizira telo.

Spodaj smo izbrali hiter recept za pripravo zeliščnega odvarka s Tribulus Terrestris:

 1. Vzemite 5 žlic suhih listov in barv Tribulus terrestris in kuhajte približno eno uro na majhnem, počasnem ognju.
 2. Posodo previdno odstavimo z ognja in dodamo še 1 liter vode.
 3. Nastala decokcija stoji 24 ur pri sobni temperaturi v temnem, suhem in prezračevanem prostoru.
 4. Za napor se uporablja filter papir. Nato pojdite skozi cedilo, da očistite bodice.
 5. Pijte vsak dan za dobre diuretike, močnejši libido in srčno harmonijo!

Intimna sreča – možna in naravna!

Težave v odnosih lahko pogosto povzročijo trenja in nezadovoljstvo v postelji. Potrudite se, da jih popravite, preden je čas za gimnastiko v postelji. Po potrebi se lahko vedno obrnete na naravno zdravilo za intimnejšo harmonijo, kot sta zelišča Tribulus Terrestris ali Potencialex z izvlečkom tribulus terrestris za intimnejši užitek.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *