Vaje za glute – enostavno, hitro in učinkovito

Vaje za zadnjico

Ali obstajajo vaje za glute? Izguba zadnjice so sanje mnogih in še posebej žensk. Le kdo si ne bi želel majhne, ​​napete zadnjice? So tisti, ki si želijo super mišičastega, tisti, ki so napeti in graciozni, pomembno je, da jim je všeč. Če želite napeto, čvrsto in definirano zadnjico, morate izvesti resnično zmagovalno strategijo, ki deluje na vseh frontah.

Glute so mišice, ki pokrivajo zadnjico in stranice medenice, dokler ne dosežejo stegnenice. Sama mišica je sestavljena iz 3 «mišičnih trebuhov», majhne zadnjice, srednje zadnjice in velike zadnjice. Običajno se, predvsem pri ženskah, na zadnjici nabira tako imenovana maščoba, ki jo pogosto spremlja zastajanje tekočin. Bolj znan kot celulit. Za toniranje in hujšanje zadnjice morate najprej slediti pravilni prehrani in izbrati tiste, ki jih jemljete.

Če se odločite shujšati območje, morate to delati počasi in postopoma, da se izognete porabi mišic, tako da dejansko izpraznite prizadeto območje. Toda sama prehrana ni dovolj. Poskusimo torej razumeti, kaj je potrebno za hujšanje zadnjice.

Spodaj boste našli učinkovit «napad» na več frontah.

ženska, vaje za zadnjico

Razmislite, katero hrano jesti

Kot smo že omenili, je prva stvar, ki jo je treba narediti za racionalizacijo tako imenovane strani B, nedvomno preveriti prehrano. Toda katero hrano izbrati in kateri se absolutno izogibati, skupaj z vajami za glute? Predlagali bomo dieto, ki vsebuje lahke in nizkokalorične, a okusne recepte, da bo to obdobje sprememb preprosto, nato pa se bomo pogovorili, katere vaje narediti za raztapljanje maščobe na zadnjici.

Vaje so razdeljene na dve vrsti, kardio in telesne vaje. Pri prvem delate z «nizkim vplivom», da aktivirate tako imenovani «lipolitični pas», ki vam omogoča, da raztopite čim več maščobe. S slednjimi, po drugi strani, ki so tonizirajoče vaje, boste dvignili zadnjico in jo tonirali.

Tudi estetski posegi za zmanjševanje maščobe na zadnjici imajo določen pomen, zato vam bomo predlagali vrsto tretmajev za hujšanje zadnjice, ki jih izvajate doma.

Oblačila, ki jih izberete, so lahko tudi pomembna. Izbira pravega spodnjega perila ali pravega modela hlač lahko bistveno spremeni obliko vaše zadnjice.

Poiščite ga tukaj – Vaje za trebuh y Kako shujšati in shujšati stegna

Vaje za zadnjico za hujšanje na zadnjici

ženska, stopnice

HITRA HOJA ZA IZGUBO ZADNJE

Aerobna aktivnost, kot smo že ugotovili, je koristna, če želite shujšati v predelu zadnjice. Tudi preprosta hitra hoja, če jo vsakodnevno vadite, pomaga pri izgubi teže na splošno in v predelu zadnjice. Seveda ne govorimo o sprehodu po mestu ali nakupovanju.

To so vsekakor koristne aktivnosti, ki dodajo dodatno gibanje, a če želite doseči odlične rezultate, mora biti vsakodnevna shujševalna hoja nujno hitra in vztrajna. Hoditi morate hitro in neprekinjeno, ne da bi se ustavljali, da bi začutili, da vam noge delajo, ne da bi pritiskali preveč, še posebej, če ste izven vadbe. Zato se opremite z družbo in dobro voljo ter se odpravite na sprehod v kraj z malo prometa in po možnosti brez motenj.

Toda koliko časa traja hoja, da se aktivirajo procesi, ki lahko topijo maščobo in tonirajo mišice? Idealno bi bilo hoditi približno 40 minut na dan vsak drugi dan vsaj 3-krat na teden.

Spodaj je niz drugih vaj, ki vam lahko resnično pomagajo pri izgubi teže v zadnjici.

  • TEK ZA IZGUBO ZADNJE : tek je idealen za hujšanje zadnjice, pa tudi bokov in trebuha. Da pa se izognete pojavu tako osovraženega celulita, morate vedeti, kako teči na pravi način. Zelo pomembno je, da vzdržujete pravilno držo in postopoma povečujete svojo vadbo. Kot profesionalni tekači ne bi smeli improvizirati tako, da že od prvih treningov dolgo tečete. Prav tako ne pozabite na raztezanje pred in po teku.
  • KOLESI ZA IZGUBO ZADNJE : če obožujete kolesarjenje, lahko to strast izkoristite za vadbo odličnih aktivnosti na prostem. Med vzvratno vožnjo je mogoče izkoristiti ugoden učinek vode na učinek kolesa, pri čemer vadite vodno vrtenje. Kolesarjenje, v in iz vode, je odlična vaja za ohranjanje kondicije in za zabavo hkrati. Če pa ne želite zapustiti hiše, lahko enostavno kupite sobno kolo, ki vam bo na prostem, a v udobju vašega doma, ponudilo enake lastnosti kolesa.
  • KORAK IN ELIPTIČNI ZA IZGUBLJENJE ZADNJE : s temi orodji je mogoče okrepiti srčno-žilni sistem, okrepiti mikrocirkulacijo in povečati odpornost. V tem primeru je stopnica zelo učinkovito orodje, ki ga, tako kot sobno kolo, lahko uporabljate v udobju vašega doma in ga uporabljate kadar želite, v prostem času ali med gledanjem televizije.

Vedno se lahko zanesete na zvestega pomočnika za popolno hujšanje na naraven način – ocene Idealice si oglejte tukaj.

Rezultati so vedno boljši, če pravilno sledite navodilom

Vedno si je treba zapomniti, da je za optimizacijo zgornjih vaj izjemno pomembno, da med vadbo skrčimo mišice zadnjice.

Če res nimate možnosti ali želje po nenehnem treningu, bi bilo še vedno koristno, tudi za zdravje nasploh, izkoristiti majhne trike v vsakdanjem življenju: pri opravkih parkirajte dlje od kraja, kamor greste, in se hodite v hitrem tempu, namesto z dvigalom pojdite po stopnicah, igrajte nogomet ali odbojko s prijatelji, igrajte se s svojimi otroki.

Tudi če je naš cilj tonirati in shujšati zadnjico, to ne pomeni, da imamo mišičasto zadnjico, ampak visoko in čvrsto zadnjico brez vidnih mišic. Ko imate pravi odstotek puste mase v primerjavi z maščobo, je lažje preprečiti kopičenje maščobe in celulita.

ženske vaje

Kombinacija srčno-žilne telesne dejavnosti z vadbo za toniranje mišic je najboljše, kar lahko storite za zdravo in uravnoteženo telo. Če pretiravate in vadite samo kardio, tvegate, da boste našli votlo in nedefinirano zadnjico.

Če povečate svojo pusto maso, boste lahko dobili napeto in dobro definirano zadnjico. Ne skrbite, da bi povečali volumen mišice preveč, da bi povečali pusto maso, pravzaprav sta potrebna visokokalorična dieta in ciljno usmerjene vaje, ki jih je treba izvajati z utežmi.

Katere pa so predlagane in najučinkovitejše glutealne vaje za dosego teh rezultatov?

Preprosto: mrtvo dviganje, počep, izpad in odriv nazaj.

Na voljo je tudi naravni izdelek, ki je posebej zasnovan za oblikovanje zadnjice: krema Buttocks Wow

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *