Valgomed – Zaželi si željo hoditi, se vrni – za lepa stopala

Pomembne informacije: ValgoMed ni več na voljo na trgu v Slovenija. Informacije o izdelku najdete v spodnjem pregledu, vendar ga ne boste mogli naročiti. Stile Bio priporoča FootFix , ki ima podobne lastnosti in ga stranke zelo cenijo.

 

Prejeli smo več zahtev, v katerih ste nas prosili, da pregledamo nov izdelek za dokončno rešitev problema hallux valgusa: ValgoMed.

Zato smo za vas izvedli poglobljeno raziskavo na različnih kupljenih spletnih forumih za lepoto in zdravje ter jo dali testirati, da bi vam zagotovili resničen pregled izdelka in njegovih učinkov ter poskušali razumeti, ki presega naše test, kaj si o tem zares mislijo uporabniki, ki so kupili naramnico Valgomed in kakšni so rezultati.

 

Kaj je Valgomed

Silikonski aparat Valgomed je na trgu predlagan kot dokončna rešitev za patologijo hallux valgusa. Ta patologija neselektivno prizadene moške in ženske, mlade in stare, in je vir resničnega stresa za tiste, ki jih prizadene, saj povzroča hude bolečine, kar močno omejuje kakovost samega življenja. Hallux valgus je v medicinskem smislu prava deformacija prvega prsta, palca, ki odstopa stransko proti drugim prstom, z in vključuje medialno izboklino prve kosti metatarzusa.

Ta resnična deformacija kosti je običajno povezana s stalnim večjim vnetjem in ponovitvijo sluznice, ki se nahaja na dnu vsadka samega palca. Kot smo že omenili, je zato glavni simptom hallux valgusa razvoj bolečine od zmerne do intenzivne, ki izhaja iz spremembe v anatomiji stopala.

Bočna deviacija prvega prsta na nogi na ravni stičišča prsta povzroči nastanek tistega, kar običajno imenujemo »čebula«, ki ni nič drugega kot izboklina, ki jo povzroča zelo boleča vrsta vnetja, burzitis, ki nato se celo poslabša, če se območje drgne ob čevlje.

Če se hallux valgus ne zdravi takoj, se postopoma in neizogibno poslabša. Ta motnja se začne tako, da je palec obrnjen proti drugim prstom, kar vodi do nenaravnih sprememb v poravnavi kosti stopala. Pogosto je edina rešitev kirurški poseg. Toda od danes se mu je mogoče zlahka izogniti zahvaljujoč prihodu Valgomeda na italijanski trg.

Valgomed je nekakšen ortopedski separator, zasnovan za dokončno in minimalno invaziven način zdravljenja patologije hallux valgus. Glede na visok odstotek prebivalstva, ki ga je prizadela ta nadloga, je Valgomed, ki je bil pravkar predstavljen na italijanskem trgu, takoj pritegnil na tisoče ljudi, ki so ga kupili prek spleta in so po uporabi pustili pozitivne ocene. Menimo, da pri izbiri pravega izdelka za nakup, zlasti če gre za zdravje, ne smemo upoštevati le tega, kar navaja proizvajalec, ki ima očitno vse interese, da bi svoj izdelek predlagal kot učinkovit, če ne celo čudežen. .

Zato smo poskušali razumeti, kaj so uporabniki kupili in uporabljali pravilno, in z njim niso bili zadovoljni, želeli smo ga preizkusiti pri naših zaupanja vrednih sodelavcih in tukaj smo prišli do zaključka: Valgomed je resnično uporaben in učinkovit izdelek, ki učinkovito pomaga pri celovitem in dokončnem reševanju težav, povezanih s hallux valgusom, je zelo diskreten izdelek, ki lahko zahvaljujoč svojemu delovanju takoj odpravi nadležne bolečine, ob dosledni uporabi pa dokončno rešuje patologijo, ne da bi se morali zateči k operacija.
Toda poglejmo več o tej fantastični naramnici.

Učinki zdravila Valgomed

Na uradni spletni strani proizvajalca, glede na stotine pregledov Valgomed, ki jih najdete na spletu, in tudi glede na naše dejanske izkušnje je naramnica izjemno uporabna in učinkovita pri:

  • Ponovno poravnajte napačen položaj palca na nogi.
  • Zdravljenje vnetja kože zaradi prisotnosti hallux valgusa.
  • Preprečite pojav kurjih očes in bolečih bunijonov.
  • Popravite morebitno prisotnost ploskega stopala (srednji in stranski lok).
  • Zmanjšajte obremenitev stopalnega sklepa.

 

Zahvaljujoč posebnemu materialu, iz katerega je izdelan, se Valgomed res odlično prilega in ga lahko nosite ne glede na vrsto obutve, ki jo nosite. Njegova posebna oblika preprečuje drgnjenje na žuljih ali vnetih predelih, pravzaprav je izdelan iz hipoalergenega silikona (preprečuje alergije).
Opornik Valgomed se lahko uporablja ne glede na vzrok za nastanek hallux valgusa, ali gre za genetsko dedovanje, kot posledico uporabe tesnih čevljev in pet, ali pa je poškodba živčnega tkiva posledica travme in/. ali paraliza.

Kako se zdravilo Valgomed uporablja

Kot smo že omenili, je naramnica Valgomed izdelana iz hipoalergenega silikona, izjemno prilagodljiva in prilagodljiva, zato jo je resnično enostavno nadeti in namestiti na pravilen način. Da bi dosegli maksimalne učinke pozitivnih terapij, o katerih so poročali na uradni spletni strani Valgomeda, je potrebno opornico nositi 6 do 10 ur dnevno. Iz našega testa in tudi glede na to, kar so izjavili vsi, ki so ga uporabljali, v trenutku, ko ga nosite, se bolečina in nelagodje takoj odpravita. Medtem ko so prvi rezultati z estetskega vidika vidni v približno dveh tednih uporabe. Opornico je treba namestiti pod prvi prst na nogi in jo z rahlim pritiskom narediti tako, da se čim bolj oprijema samega prsta. Naramnica je res tanka in res diskretna,

Valgomed cena

V času, ko smo se odločili za izvedbo testov in naknadnih pregledov, na uradni spletni strani proizvajalca, ki se pri nas v Slovenija ukvarja tudi z distribucijo, imajo cene, po katerih se prodaja Valgomed, promocijski popust 50 % ali več glede na možnost izbrani in so:

  • Če se odločite za posamezen paket, je cena 39 evrov (namesto 78 evrov), poštnina pa je brezplačna.
  • Z izbiro nakupa 2 paketov prejmete enega kot darilo (potem prejmete 3 pakete po ceni 2) za skupno 57 evrov namesto 114 evrov, tudi v tem primeru je poštnina brezplačna.
  • Če se po drugi strani odločite za nakup 3 paketov, prejmete nadaljnja 2 brezplačno (torej pet paketov) za samo 89 evrov namesto 178 evrov, brezplačna dostava.

Valgomed ocene

Tako smo imeli priložnost preizkusiti in dokazati učinkovitost zdravila Valgomed, ocenili pa smo tudi fantastične lastnosti izdelka in primerjali na stotine pregledov in lahko in izjavljamo, da je treba Valgomed trenutno šteti za enega najboljših veljavnih izdelkov na trg za nego hallux Valgus. Ne glede na to, ali gre za blago ali zmerno nelagodje stopal ali pa gre za resno patologijo, ki jo je mogoče rešiti le z operacijo, je ValgoMed po našem mnenju edina dokončna, neinvazivna in dostopna rešitev po zelo ugodni ceni.

Poleg našega navdušenega mnenja spodaj poročamo o nekaterih mnenjih in ocenah, ki smo jih prebrali na spletu o Valgomedu:

»Hallux valgus mi je bil že leta trn v peti. Zaradi njegovih sitnosti sem morala marsikaj spremeniti svoj življenjski slog, opustiti hoje ven in se ukvarjati s športom. Vse mi je postalo nemogoče prenesti.

Že nekaj časa sem razmišljal o operaciji, ko sem slišal za Valgomed in se odločil za nakup. Bila bi več kot zadovoljna, če bi mi le to zmanjšalo bolečino. In namesto tega sem se v nekaj mesecih ne samo vrnil k hoji in športu, ampak sem se tudi izognil operaciji. Jaz bi temu rekel čudežno!»

– Monia, stara 47 let

»Napačno sem mislil, da je patologija hallux valgusa ogrožena samo pri ženskah, zato sem ob prvih težavah s stopali pomislila, da bi to lahko pripisala dejstvu, da sem zadnje čase zaradi službene težave veliko časa preživela na nogah. Napačna medicinska diagnoza: hallux valgus.

Preden sem pri svojem zaupanja vrednem zdravniku ocenil operacijo, sem želel kupiti Valgomed. Uporabljam ga približno 14 dni in izboljšave, ki jih doživljam, so fantastične. Bolečina, ki sem jo čutila, je že skoraj popolnoma izginila. Preizkusite Valgomed, zadovoljni boste «

– Luigi, star 53 let

Kako naročiti ValgoMed

Toda kako je mogoče naročiti Valgomed? Zato Valgomeda ni v lekarnah ali trgovinah.
Valgomed je mogoče kupiti samo neposredno na uradni spletni strani proizvajalca (dva testna paketa smo kupili kar na uradni spletni strani), kar vam omogoča, da imate originalni Valgomed po znižani ceni. Oddaja naročila je zelo preprosta. Pravzaprav je dovolj, da izpolnite obrazec na uradni spletni strani z imenom, priimkom in telefonsko številko. Nato vas operater po telefonu kontaktira, da zaprete naročilo. Izdelek je dostavljen neposredno na naslov, ki ga je prejel operater v nekaj dneh. Plačilo je treba opraviti kurirju ob dostavi.

Pomembne informacije: ValgoMed ni več na voljo na trgu v Slovenija. Informacije o izdelku najdete v spodnjem pregledu, vendar ga ne boste mogli naročiti. Stile Bio priporoča FootFix , ki ima podobne lastnosti in ga stranke zelo cenijo.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *