Valgus 2 v 1 – pripravite svoja stopala na modne čevlje

Pomembne informacije: ValgoMed ni več na voljo na trgu v Slovenija. Informacije o izdelku najdete v spodnjem pregledu, vendar ga ne boste mogli naročiti. Stile Bio priporoča FootFix , ki ima podobne lastnosti in ga stranke zelo cenijo.

 

Danes se želimo osredotočiti na nov izdelek za zdravljenje hallux valgusa, ki je v zadnjem času prisoten tudi na italijanskem trgu. Njegovo ime je Valgus 2 v 1.

Ste se spraševali, kaj je pravzaprav v ozadju uspeha tega izdelka in tudi mi smo se toliko spraševali, da smo se odločili, da ga kupimo in preizkusimo ter hkrati temeljito raziščemo mnenja in ocene tistih, ki so ga preizkusili na spletu.

 

Z nadaljevanjem branja boste našli vse odgovore na vprašanja, ki ste nam jih zastavili ter vtise in mnenja tistih, ki so ga preizkusili, korak za korakom vam bomo razložili, kaj je Valgus 2 v 1, kakšni so njegovi učinki in kakšna je tehnologija za svojim uspehom pri reševanju nadležne patologije hallux valgusa.

Patologija hallux valgusa je poleg tega, da je z estetskega vidika vzrok nadležnih poškodb, vzrok za vnetja, ki povzročajo močne in vsakodnevne bolečine ter težave pri hoji, gibanju in/ali izvajanju najpogostejših dejanj. vsakdanjega življenja povzroča tudi grdo in jasno vidno deformacijo vseh kosti v predelu velikih prstov, kosti, ki neizogibno začnejo štrleti navzven in to v najtežjih primerih celo onemogoča nošenje. večina čevljev.

Valgus 2 v 1 je po našem mnenju (zakaj boste izvedeli z nadaljevanjem branja) popolno zdravljenje izbire, da se osvobodite te vrste patologije. V paketu, ki smo ga prejeli, sta bila dva različna ločevalnika, v navodilih sta bila navedena kot en dan, Valgustep in ena noč, Valgustop. Uporaba obeh naramnic omogoča stalno in ciljno usmerjeno zdravljenje patologije, kar zagotavlja takojšnje lajšanje bolečin.

Učinki zdravila Valgus 2 v 1

Prva stvar, ki smo jo opazili pri našem testu Valgus 2 v 1, je, da za razliko od drugih metod zdravljenja hallux valgusa, ki so že dolgo na trgu, kot so slavni separatorji hallux valgusa.

Ali pa ortopedski trakovi, novi Valgus 2 v 1, je sestavljen iz dveh izdelkov, Valgustep in Valgustop, ki ponujata naslednje lastnosti:

 

  • Imajo trojno dejavnost. Naši preizkuševalci so izjavili, kar smo ugotovili že v številnih pregledih tega izdelka, in sicer: tako vnetje kot bolečina skoraj popolnoma minejo že po 6/7 dneh uporabe in da po enem mesecu (veliko je odvisno od stopnje resnost patologije) izgine tudi tako osovražena in grda deformacija kosti, ki je vzrok za nadležno čebulo.
  • Če pogledamo ocene na spletu, smo lahko ugotovili, da celo specialisti ortopedije, sklepi in športni zdravniki govorijo več kot pozitivno o Valgusu 2 v 1 in oglašujejo njegovo uporabo. Ta inovativna in veljavna naprava je bila podvržena številnim testom na bolnikih s hallux valgusom v različnih fazah in klinični rezultati so bili zelo pozitivni.
  • Že po enem mesecu uporabe se vnetja in s tem povezane bolečine in nelagodje popolnoma odpravijo. Poleg tega stopala zavzamejo najbolj pravilen položaj, kar vam omogoča, da se vrnete k nošenju katere koli vrste obutve ter se brez težav premikate in hodite.

Kako uporabljati Valgus 2 v 1

Valgus 2 v 1, kot smo že omenili zgoraj, je sestavljen iz dveh različnih ločevalcev, imenovanih Valgustep oziroma Valgustop. Prvega je treba uporabljati podnevi oziroma v vsakem primeru v urah, ko se več gibate, hodite ali stojite. Drugo je treba uporabiti ponoči, med spanjem ali v vsakem primeru v mirovanju. Našim preizkuševalcem so se zdeli tako udobni, da so jih pozabili nositi.

Kot je telefonist, s katerim smo se pogovarjali, že predvideval, je bil dnevni separator Valgustep oblikovan iz zelo mehkega in fleksibilnega materiala. To vam omogoča uporabo tega naramnice ne glede na vrsto obutve, ki jo običajno nosite. Možno in priporočljivo ga je nositi ves dan, morda med delom, med hojo in celo med športom. Valgustep naramnica se bo dejansko oprijela vašega palca in zato gibanje stopala ne bo na noben način omejeno. Zahvaljujoč svojemu delovanju je Valgustep sposoben tudi preprečiti nastajanje žuljev in pomaga pri zaščiti pred mikropoškodbami, ki so jim naša stopala izpostavljena vsak dan in so vzrok za nadležne bolečine v stopalih, ki jih občuti večina od nas.

Pojdimo na nočni separator Valgustop. Gre torej za nočno različico varuhov. Lahko pa se uporablja tudi, ko ste doma, med gospodinjskimi opravili ali gledanjem televizije na kavču. Valgustop vam omogoča, da palec na nogi postavite v najbolj pravilen položaj, ne da bi občutili bolečino ali kakršen koli drug občutek nelagodja. Vsi ne vedo, da so deformacije prvega prsta pogosto posledica prisotnosti zvinov na nekaterih drugih specifičnih predelih stopala. V teh primerih deluje tudi separator Valgustop in je po našem mnenju tudi zato, da ga lahko štejemo za stalno in popolno korektivno metodo.

Valgus 2 v 1 cena

Kot lahko vidite na uradni spletni strani, je v času, ko delamo to recenzijo, ta novi izdelek, ki je bil v Slovenija predstavljen nekaj mesecev po tem, ko je bil uspešen po vsem svetu, naprodaj po promocijski ceni, ki je isto kot smo ga kupili. Zaradi tega lansiranja je trenutno še vedno mogoče kupiti Valgus 2 v 1 po ceni 49 evrov namesto 98 evrov s 50-odstotnim popustom. Po besedah ​​operaterja pa bo ta cena na voljo le za kratek čas in še za nekaj drugih kosov.

Mnenja Valgus 2 v 1

Toda prišli smo do zaključka, da je Valgus 2 v 1 rešil problem hallux valgusa in bolečine v stopalih tisočih ljudi po vsem svetu in je uspešno opravil naš test! Zagotavljamo vam lahko, da ta kombinirani naramnica resnično deluje in zagotavlja, kar obljublja.
Kot dodatno zagotovilo za to, kar pravimo, smo se odločili, da spodaj navedemo nekaj mnenj med tistimi, ki se nam zdijo najbolj zanimivi in ​​ki smo jih našli na spletu na forumih o izdelkih za lepoto in dobro počutje.

»Takoj po adolescenci so se mi začeli pojavljati simptomi, ki jih je zdravnik kasneje diagnosticiral kot ‘hallux valgus’. Pri teh letih me je začelo težiti, ko sem začela zavidati svojim prijateljicam, ki so lahko nosile pete, jaz pa ne, ker je bila bolečina že takrat neznosna, včasih sem težko nosila tudi običajne balerinke. naramnica Valgus 2 v 1 na internetu, ko sem se odločila poiskati nekaj, kar bi mi lahko pomagalo.

Kupil sem ga, prispel je v zelo kratkem času in po nekaj tednih uporabe Valgusa 2 v 1 sem prvič poskusil nositi pete. Ne predstavljajte si mojega veselja, ko po urah nošenja nisem čutila nobenega nelagodja. Bilo je, kot da nikoli nisem imel težav z bunoni. Dekleta, vsekakor poskusite.»

– Marika, stara 33 let

»Ko sem od svojih prijateljev prvič slišal govoriti o Valgusu 2 v 1, sem bil na meji, da bom toleriral bolečino. Moje življenje se je res obrnilo na glavo zaradi te boleče težave. Resno sem razmišljal o operaciji pri svojem zaupanja vrednem zdravniku. Kakršen koli čevelj sem obula, zvečer so me noge res zelo bolele, jokala sem, lahko prisežem.

Ugotovil sem, da je ta izdelek drugačen od ostalih na trgu, in sem ga vzel. Po približno 25 dneh od prve uporabe sem svoje življenje vzela nazaj v svoje roke. Bolečine in burzitis so izginili. Tudi jaz sem komaj verjela, še naprej ga uporabljam samo zato, ker je udoben in se sploh ne zavedam, da ga imam.»

– Giovanna, stara 43 let

Kako naročiti Valgus 2 v 1

Valgus 2 v 1 ni v lekarni. naročiti ga je mogoče le na uradni spletni strani.
Postopek naročanja je zelo preprost:

Pojdite na uradno spletno stran proizvajalca, izpolnite obrazec tako, da vnesete svoje ime, priimek in telefonsko številko. Služba za pomoč strankam vas bo poklicala nazaj v eni uri, da potrdi naročilo; izdelek bo odposlan in v nekaj dneh ga boste prejeli direktno na dom tako, da znesek plačate neposredno kurirju.

Pomembne informacije: ValgoMed ni več na voljo na trgu v Slovenija. Informacije o izdelku najdete v spodnjem pregledu, vendar ga ne boste mogli naročiti. Stile Bio priporoča FootFix , ki ima podobne lastnosti in ga stranke zelo cenijo.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *