Vitka stegna – Kako shujšati – nasveti in primeri vaj

poenostavite svoja stegna

Zakaj shujšati stegna? Preizkusili ste vse, shujševalno gimnastiko, vadbo za hujšanje, povečali ste kurjenje kalorij z upoštevanjem našega vodnika, kako povečati bazalno presnovo in končno se vam je uspelo znebiti tistih osovraženih odvečnih kilogramov … v določenem trenutku opazite, da vaša stegna niso ravno vitka in napeta! Spet niste sami, tukaj je vodnik, kako shujšati na stegnih.

Zelo pogosto slišimo, da se to ponavlja, nikoli ne smete shujšati prehitro. Ker na splošno obstaja težnja po napačni prehrani, ki spodbuja nezdravo hujšanje. Idealno bi bilo torej slediti uravnoteženi prehrani in obiskovati telovadnico za hujšanje, da bi zagotovili, da teža dolgoročno ostane nespremenjena.

V tem priročniku vam predlagamo nekaj majhnih trikov, s katerimi lahko shujšate na stegnih v samo desetih dneh. Če boste opazili prve rezultate po nekaj več kot tednu dni, boste spodbudili željo po ohranjanju kondicije. Če želite shujšati na stegnih v desetih dneh, morate slediti dieti, ki vključuje sadje in zelenjavo, ki zaradi visoke vsebnosti vode pomagata znebiti zastajanja vode, saj pomagata znebiti odvečne tekočine.

Postu se je treba absolutno izogibati, ker je zelo slabo, zato bi bilo idealno, če bi zjutraj vedno zajtrkovali s prepečencem in marmelado (brez dodanega sladkorja) ter svežim sadnim sokom. Sredi dopoldneva si privoščite malico s sadjem.

Pri kosilu zamenjajte dneve, ki temeljijo na centrifugiranju (sadje in zelenjava), z dnevi, ko pojeste 70 gramov testenin, začinjenih z zelenjavo, kuhanih na pari ali na žaru. Sredi popoldanski prigrizek naj bo sestavljen iz smutija s svežim sezonskim sadjem. Večerja naj bo namenjena zaužitju beljakovin, zato izključite ribe in meso s surovo zelenjavo.

Ne skrbite preveč za količine teh zdravih živil, pomembno je, da se izogibate maščobam in krompirčku.

Zdravo prehrano naj spremlja zmerna telesna aktivnost. Pravi tek vam bo v kratkem času pomagal tonirati vaše noge. Vsakih pet dni zamenjajte tek in plavanje ter počitek, morda pol ure hitre hoje. Če izvajate shujševalno gimnastiko na prostem, se izogibajte najbolj vročim uram in se odločite za odhod zgodaj zjutraj, to vam bo pomagalo pospešiti vaš metabolizem ! Za bolj zadovoljive rezultate lahko poskusite kapljice Idealica .

najboljše vaje za trebuh

Kako shujšati in shujšati noge

shujšati, noge

Pogosto pravijo, da je za tanke in napete noge dovolj, da vsak dan opravite nekaj vaj. Vendar ni nič več narobe.
Da bi imeli noge vredne pozornosti, ni dovolj, da izvajate vaje za hujšanje in se podvržete težkim treningom v telovadnici, še posebej, če ne veste poglobljeno, kako delati na spodnjem delu telesa. Za hujšanje v nogah je potrebno zmanjšati maščobo in povečati mišično maso.

Na primer, ženske noge začnejo izgubljati težo, ko odstotek telesne maščobe doseže 18%. Kako torej zmanjšati maščobo? Vse to je mogoče s pravilno prehrano, programom vadbe za hujšanje in visoko voljo.

KAKO V TEDNU IZGUBITI STEGNA IN NOGE

DOBA

Prehranski načrt za tiste, ki želijo shujšati na stegnih in nogah na splošno vključuje zdrave in pogoste obroke. Prigrizki igrajo zelo pomembno vlogo pri uravnavanju ravni sladkorja v krvi in ​​zmanjševanju kalorij. Čeprav se morda zdi protiintuitivno, bi bilo idealno imeti 5 obrokov vsak dan in zlasti:

  • Določite svoje dnevne potrebe po kalorijah;
  • Sledite dieti z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov ;
  • Pripravite 5 obrokov na dan.

V programu vadbe za hujšanje: različne vaje so učinkovitejše!

Telesna aktivnost za hujšanje v nogah.

Vaje za hujšanje in hujšanje nog in stegen

KARDIOVASKULARNA GIMNASTIKA: VAJE

ženske, gimnastika, vitka stegna

Verjetno bo to najlažji del programa treninga za hujšanje nog. Govorimo o aerobni aktivnosti za hujšanje, ki vključuje številne kardiovaskularne vaje.

Strokovnjaki priporočajo pet dni aktivnosti na teden za seje, ki trajajo od trideset do petindvajset minut. Treninge je treba razdeliti na zmerne aerobne vaje do visoko intenzivnih vaj.

To vam bo omogočilo, da raztopite kopičenje maščobe in zgradite mišično maso za napete in definirane noge. Priporočamo aktivnosti, ki vključujejo neposredno uporabo nog, kot so hoja, tek, smučanje, kolesarjenje, drsanje in aerobika. Te vaje lahko kurijo maščobe, hkrati pa pomagajo pri izgradnji mišične mase, da dajejo nogam vitkejše in bolj definiran videz.

Za tiste, ki raje shujšajo v telovadnici, je koristna uporaba eliptike, ki izboljša zmogljivost in definicijo kvadricepsa.

Е Učinkovite vaje za glute

VAJE ZA IZGUBITEV STEDEN

Za izgubo maščobe na določenem področju je koristno določiti program treninga, ki se osredotoča izključno na to področje. Obstaja veliko orodij, ki vam lahko pomagajo shujšati noge. Mišice nog se pravzaprav, tako kot skoraj vse mišične skupine, sčasoma prilagodijo danemu gibanju. Bolj ko vadite, bolj gladko postane določeno gibanje. Tukaj je ena najboljših vaj za hujšanje v nogah doma:

  • Lezite na trebuh s pokrčenimi nogami in stopali plosko na tleh;
  • Med kolena položite blazino;
  • Vdihnite in skrčite trebušne mišice;
  • Izdihnite in zategnite stegna, pri čemer pazite, da ne premaknete spodnjega dela hrbta;
  • Zadržite položaj približno pet sekund in počasi spustite;

Vajo ponovite petnajstkrat;

KORISTNO RAZTEGANJE ZA NOGE

podolgovate noge

Raztezanje pred kakršnim koli treningom je izjemno pomembno. S pravilnim izvajanjem se ne izognete le zelo bolečim kontrakturam, ampak je tudi odlična vaja za hujšanje v nogah.

Raztezanje, kot ga imenujejo v Slovenija, naredi mišice spodnjih okončin bolj prožne ter jih naredi bolj napete in definirane. Trening naj ne traja več kot deset minut in služi tudi za pripravo mišic na dejanski trening. Raztezanje dela vaše mišice, jih ogreje in se izognete nevarnim sunkom, ki bi jih lahko imeli, če vadbo začnete brez ogrevanja.

Pomaga tudi pri osredotočanju pozornosti na to, kar v danem trenutku počnete, če namesto tega iščete nekaj bolj zabavnega, se lahko zatečete tudi k zdaj že znanemu pilatesu. Pridružitev skupini, ki vadi pilates, pomaga pri socializaciji posameznikov z istim ciljem, kar vam omogoča dodatno spodbudo in podporo, da se ne vdate skušnjavi, da bi opustili šport.

Še en odličen izdelek za hujšanje, ki temelji na keto dieti, je Keto Eat & Fit – izvedite več tukaj

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *