White Express – pregled aktivnega oglja v prahu za bele zobe. Deluje?

White Express Powder Italy Review

White Express je že nekaj tednov na voljo na svoji uradni spletni strani tudi tukaj v Slovenija. Ta zobna pasta z aktivnim ogljem , ki jo obravnavamo v tem pregledu, je pri nas zelo uspešna. Je močna, a varna zobna pasta, zahvaljujoč popolnoma naravni formulaciji, ki je prejela pozitivna mnenja in povratne informacije tako strokovnjakov kot strank na spletnih forumih.

Pomembna posodobitev : Ta izdelek ni več na voljo za nakup v Slovenija. Ni na zalogi in ni podatkov, kdaj ga bo mogoče ponovno naročiti. Če želite imeti lep nasmeh in zdrave zobe, priporočamo, da izberete Snap-On Smile Veneers .

Kaj pravzaprav je White Express? Kako deluje in katere sestavine vsebuje njegova formulacija? To in še več bomo videli v tem celotnem pregledu. Poleg tega bomo izvedeli, kako ga kupiti na uradni spletni strani po znižani ceni!

Pobelite zobe s sodo bikarbono. Deluje? prednosti in slabosti

Ker je zelo bel nasmeh obvezen za lepoto, se ljudje pogosto sprašujejo, ali obstajajo alternativni načini za beljenje zob. V zadnjem času so zelo priljubljeni izdelki na osnovi kokosovega olja, aktivnega oglja in sode bikarbone. Toda ali so varni? Kako deluje beljenje zob?

Profesionalno beljenje zob, ki ga izvaja zobozdravnik, deluje tako, da v gelu sprosti določeno količino vodikovega peroksida. Molekule kisika v gelu reagirajo z molekulami pigmenta v zobeh, ta reakcija prekine vezi, ki držijo te molekule skupaj, zaradi česar pigment izgine.

Odstranjevanje površine zoba daje iluzijo beljenja z odstranitvijo morebitnih površinskih madežev.

Ali soda bikarbona res pomaga pri beljenju zob?

Zelo preprost odgovor je pritrdilen, vendar le z obrabo površine in odstranjevanjem površinskih madežev pobeli zobe. Vendar to vodi do prekomerne obrabe, ki povzroči obrabo zob.

Če se odrgnina zob nadaljuje dlje časa, lahko ugotovite, da se trda zunanja plast zoba (sklenina) obrabi, to je še posebej razširjeno okoli zobnega vratu, kjer se spoji z dlesnijo. To lahko povzroči zelo neprijetno in bolečo občutljivost.

Druga težava pri uporabi mešanice sode bikarbone in vode je, da čeprav lahko učinkovito odstrani madeže, kot so kava, čaj ali rdeče vino, dejansko ne pobeli prirojene barve zoba.

Ali jim umivanje zob s sodo bikarbono škodi?

Če jo uporabljate dolgotrajno, lahko soda bikarbona poškoduje vaše zobe. Soda bikarbona lahko posvetli zobe z odstranjevanjem površinskih madežev, vendar to stori preprosto tako, da je abraziv. Če uporabljate abraziv za karkoli dlje časa, je lahko eden od stranskih učinkov izguba vitalne zobne strukture.

To lahko povzroči povečano občutljivost zob, zaradi česar je zelo neprijetno ali celo boleče.

Ali limona in soda bikarbona pobelita vaše zobe?

Mnenja strokovnjakov močno odsvetujejo uporabo limoninega soka za beljenje zob. Limonin sok je izjemno kisel s pH vrednostjo med 2 in 3, kar pomeni, da je 10.000 – 100.000-krat bolj kislen kot voda! Ta kislina v kombinaciji z naravno kislino, ki jo izločajo bakterije v ustih, lahko povzroči prekomerni zobni karies.

Ali je mogoče uporabiti sodo bikarbono in vodikov peroksid?

To je spet po mnenju strokovnjakov ena najbolj nevarnih stvari, če vodikov peroksid nenadzorovano uporabljate na zobeh, tvegate, da poškodujete mehka tkiva okoli zoba.

Kako deluje White Express? Kaj je to? Koristi in rezultati

Ali WhiteExpress puder deluje?

White Express je popolnoma naravna formula za beljenje zob. White Express je nova zobna pasta za beljenje zob . Izdelek pomaga vsakemu človeku, da kateri koli tip nasmeha povrne naravno belino, ne da bi morali k zobozdravniku.

V primerjavi z drugimi podobnimi izdelki v prodaji je White Express najbolj higienski izdelek na trgu, saj zobne ščetke ni treba potopiti v embalažo.

Novi paket omogoča tudi velike prihranke pri izdelku in manj odpadkov: vsak posamezen paket zdrži do 3-krat dlje kot podobni izdelki. Izdelek je sestavljen iz naravnih sestavin, zaradi katerih ni občutkov občutljivosti zob/gingive ali krvavitve.

Z usmerjanjem madežev in razbarvnosti prašek za beljenje zob z aktivnim ogljem White Express pomaga preprečiti delovanje bakterij in zmanjša vnetje za svetlejši in belejši nasmeh. Ta prašek je za občutljive zobe in dlesni in nima kontraindikacij in stranskih učinkov.

Upoštevajte: učinki in rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika.

Sestava in Inci WhiteExpress: med sestavinami formulacije je močno aktivno oglje

Katere so sestavine White Expressa? Sestava White Expressa se ponaša z uporabo vseh naravnih sestavin, med katerimi izstopa aktivno oglje najvišje kakovosti in varnosti uporabe.

Učinek beljenja in svež dih že po prvem nanosu. White Express je sestavljen iz belilnega prahu na osnovi aktivnega oglja, mentola, kalcija, ki pomagajo odpraviti nadležne madeže kave, cigaret, vina in različnih živil ter krepijo zobe in dlesni.

Formulacija ne vsebuje agresivnih ali kemičnih sestavin, ki bi lahko povzročile neželene učinke ali imajo kontraindikacije. White Express ni zdravilo ali zdravilo, zato ga je mogoče kupiti brezplačno in brez recepta. Njegova formulacija ne vključuje uporabe fluorida.

White Express: ocene, mnenja in mnenja o spletnih forumih

White Express: ocene, mnenja in mnenja

Kaj pravijo ocene White Expressa, mnenja in mnenja strank, ki so puder že uporabljale v Slovenija?

O tem belilu zob z aktivnim ogljem delijo tisti, ki so ga že uporabljali, v pregledih in mnenjih na spletnih forumih:

 • Naravna zobna pasta za beljenje;
 • Nova varna formula za vsakogar;
 • Pomaga odstraniti madeže in porumenelost na naraven način;
 • Pomaga povrniti sklenino naravno belo;
 • Brez odpadkov izdelka;
 • Bolj higienska embalaža kot drugi podobni izdelki;
 • Ima 100% naravno sestavo;
 • Izdelan je brez močnih sestavin ali škodljivih snovi, ki bi lahko povzročile kontraindikacije ali stranske učinke.

Recenzije White Expressa, ki so na voljo na družbenih medijih, običajno vključujejo fotografije. Ženske in moški fotografirajo svoj novi nasmeh kot dokaz, da White Express res deluje. Le za kratek čas ljudje v svojih pogledih in mnenjih zapišejo, da so dosegli popolno belino zob. Učinkovitost izdelka je potrdilo tudi več zobozdravnikov. Uporabljajo ga celo v svoji praksi. Vendar pa pravijo tudi, da ga je mogoče enostavno uporabljati doma. Ocene za White Express in v tujini so po našem pregledu odlične.

Prašek za beljenje zob z aktivnim ogljem White Express pomaga odstraniti madeže in razbarvanje s površine zob ter osvetli nasmeh.

Paketni vložek in navodila za pravilno uporabo WhiteExpressa

WhiteExpress

V navodilih za uporabo so naslednja navodila, da kar najbolje izkoristite prednosti White Expressa:

 • S praktičnim paketom nanesite puder neposredno na zobno ščetko;
 • Umivajte si zobe 2-3 minute in pustite delovati;
 • Temeljito sperite.

Prašek je treba uporabljati vsak dan, dvakrat na dan. Vse informacije najdete na letaku White Express.

Cena White Express? Ima uradno spletno stran v Slovenija – Kje jo kupiti?

Koliko stane White Express? V Slovenija se White Express distribuira neposredno prek uradne spletne strani izdelka. Z izpolnitvijo naročilnice na glavni strani lahko dostopate do vrste ugodnosti, vključno z:

 • White Express znižana cena;
 • Brezplačna in hitra dostava;
 • Gotovino po povzetju;

Popust na trenutno razpoložljivo ceno vam omogoča nakup White Expressa za samo 24,90 eur!

Cena White Expressa je enaka v vseh evropskih državah (sprememba cene je lahko posledica menjave valut).

Cena White Express Italija

WhiteExpress belilni prašek: na voljo v lekarnah in na Amazonu

Če se sprašujete, ali se prašek White Express prodaja v lekarnah, je odgovor: ne. To je zato, ker se je proizvodno podjetje odločilo, da bo obdržalo ceno pod nadzorom, saj bo naravni prah distribuiralo neposredno na uradni spletni strani.

Predlog

Izogibajte se pijačam, ki obarvajo vaš lak za nohte. Kava, rdeče vino in čaj imajo učinke, ki obarvajo barvo vaših zob. Čeprav so to nekatere najpogostejše pijače, zagotovo ne bodo pomagale, če želite imeti bele zobe. Najbolje je, da se tem napitkom v celoti izognete, da preprečite madeže, če pa si ne morete pomagati, si po tem ne pozabite umiti zob, da preprečite, da bi se madeži strdili.

Bottom LineWhite Express je zobna pasta v prahu, ki postaja vse bolj priljubljena, za tiste, ki iščejo naravno in učinkovito kozmetiko za nego svojega nasmeha. Zaradi njegove varnosti, naravnih sestavin in neprimerljive cene je izdelek primeren za vsakogar in za vse proračune.

Pomembna posodobitev : Ta izdelek ni več na voljo za nakup v Slovenija. Ni na zalogi in ni podatkov, kdaj ga bo mogoče ponovno naročiti. Če želite imeti lep nasmeh in zdrave zobe, priporočamo, da izberete Snap-On Smile Veneers .

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *