Živila za zdravo prostato

srečen človek

Kot bistveni del moškega reproduktivnega sistema je prostata odgovorna za tvorbo sperme in izločanje urina iz mehurja. Je velikosti oreha, a če ne deluje dobro, vodi do številnih zapletov, povezanih s spolnostjo in pravilnim odstranjevanjem tekočin iz telesa. Dve glavni težavi prizadeneta moške v odrasli dobi. Eden od njih je ugodno povečanje, drugi pa vnetje žleze. Slednje velja tudi za najresnejši problem, saj lahko postane kronično stanje, ki predstavnikom močnejšega spola odvzame občutek osebnega dostojanstva in reproduktivne sposobnosti.

Hrana, ki jo uživamo, igra bistveno vlogo pri našem zdravju. Ohranjanje zdravega življenjskega sloga postaja z leti vse bolj pomembno, saj prostata raste skozi vse življenje moškega. Debelost pogosto povzroči, da bakterije in okužbe, ki povzročajo bolezni, vstopijo v spolni sistem. Znanstveniki so odkrili, da obstaja vrsta izdelkov, primernih za telo, ki spodbujajo pravilno delovanje prostate. Izvedemo več o tem, kdo so.

Katere so najpogostejše težave s prostato?

moškega k urologu

Ker je glavna vloga prostate v človeškem telesu sodelovanje v procesih, povezanih s tvorbo semen, je to tudi glavna funkcija, ki je prizadeta, ko se pojavi zdravniška pritožba. Kadar je hiperplazija benigna, moški spolni apetit in življenje ne bi smeli biti močno prizadeti. Ko pa problem postane resnejši, obstaja realna možnost, da se bo stopnja plodnosti močno zmanjšala, tudi če so erektilne sposobnosti še vedno možne.

Obstaja veliko neverjetnih dejstev o moškem reproduktivnem sistemu! Znanost je uspela ugotoviti, da lahko uporaba naravnih sredstev in izdelkov za vplivanje na željo po intimnem stiku in stopnjo užitka ter spodbujanje procesov odstranjevanja tekočin iz telesa dobro vpliva na telo. Primer takega izdelka so filmsko obložene kapsule z izvlečkom bučnih semen, palmove sernoe in afriške slive Urogun .

Med najpogostejšimi težavami pri padcu prostate:

  • Prostatitis : vnetna bolezen prostate, ki običajno prizadene moške v najbolj spolno aktivni starosti – med 20. in 50. obletnico. Zgodnji simptomi vključujejo nelagodje in bolečino v medenici. Če se stanje ne zdravi, lahko povzroči hudo erektilno disfunkcijo.
  • Benigna hiperplazija prostate : Povzroča jo rast celic majhnih parauterinih žlez, zaradi česar so težave v spodnjih sečilih. Najpogosteje predpisano zdravljenje je z zdravili.
  • Rak prostate : Statistični podatki kažejo, da je to druga najpogostejša vrsta raka pri moških. Zdravljenje vključuje operacijo in možnost naknadne kemoterapije ali radioterapije.

moški s prostatitisom

Funkcija izločanja prostate:

Ena od glavnih funkcij izločanja prostate je podpiranje sposobnosti preživetja semenčic, kar pomembno prispeva k ravni plodnosti. Nasičen je z encimi, lipidi, glukozo, beljakovinami, fosfati in elektroliti vrste kalija, kalcija, klora, cinka. Toda glavna snov v njem je beljakovina, imenovana prostata specifično sredstvo (PSA – PSA), katere vloga je preprečiti semensko tekočino, ki ima po ejakulaciji trdnejšo konsistenco, tako da olajša gibanje semenčic do jajčeca.

Izločanje se izloča v dveh različnih fazah:

1) Faza počitka – poteka med uriniranjem in sproščanjem manj sestavin;
2) Aktivna faza – z ejakulacijo zaradi sproščanja spolnih hormonov v telesu in z neposredno stimulacijo parasimpatičnega živčnega sistema se izloči s komponentami bogat prostate izloček.

Naučimo se več o 5 zeliščih za spodbujanje dobrega stanja prostate.

št. Ribe, bogate z omega-3 – Vsaj dvakrat na teden!

Ribe, bogate z Omega-3

Koristne lastnosti te posebne maščobne kisline so dobro znane. Bistveni so za pravilno delovanje možganov in jih telo ne more proizvajati samo. Poleg tega so odgovorni za zniževanje slabega holesterola LDL in povečanje dobrega HDL. Zmanjšajte tveganje za srčni infarkt in izboljšajte krvni obtok ter izmenjavo različnih vrst snovi. Znanstveniki so lahko ugotovili, da uživanje porcije rib, nasičenih z omega-3, vsaj dvakrat na teden, močno zmanjša tveganje za raka na prostati.

št.2 Oreščki – enostavno prenosljivi in ​​cenovno ugodni!

orehi

Ta vrsta hranila je tudi izjemno bogata z omega-3, vsebuje pa tudi velike koncentracije selena, kalcija, mineralov in vitamina E. Za nasiti se je potrebna zelo majhna količina, koristna pa je tudi za sinteza testosterona.v telesu in protivnetni procesi na področju spolnega sistema.

št.3 Družina stročnic – Rastlinske beljakovine za moško samozavest!

Stročnice

Rdeče meso na svojem jedilniku lahko varno nadomestite s temi čudovitimi viri rastlinskih beljakovin – rastlinami iz družine fižola. Ne glede na to, ali stavite na rdeči ali beli fižol, stročji fižol, lečo, konopljina semena ali šimpanze, se ne motite. Vsi so nasičeni s snovmi, ugodnimi za moški reproduktivni sistem.

št.4 Odbor za vprašanja Zeleni čaj – Znanstveniki ga priporočajo za prostato!

zeleni čaj

Več študij na področju spolnega sistema je lahko potrdilo, da lahko vsakodnevno pitje zelenega čaja pozitivno vpliva na spolni sistem pri moškem. Poleg tega, da je dober nadomestek za zgodnjo jutranjo skodelico kave, ta rastlina prispeva tudi k uravnavanju ravni holesterola v telesu, pa tudi k izboljšanju splošnega tonusa, koncentracije in dobrega spomina za reprodukcijo različnih vrst informacij. .

št.5 Korenina koprive – razbremeni genitourinarni sistem!

Kopriva

Podzemni del tega močnega protivnetnega in antibakterijskega sredstva prispeva k pravilnemu odstranjevanju tekočin in predelanih snovi iz telesa. Lajša pekoč občutek in pomaga pri čiščenju sečil z uravnovešanjem ravni testosterona in dihidrotestosterona, kar vodi do postopnega upadanja edi. Raziskave na tem področju kažejo, da je njegovo delovanje primerljivo le z delovanjem južnoameriškega zelišča São Palmetto. Uporabljajo ga lahko tudi ženske, ki imajo boleč cistitis. In tukaj je še en naravni izdelek v obliki kapljic za boj proti prostatitisu – Urotrin .

Redni obiski pri urologu so pomembni!

Kolikor Bolgar ne mara obiskovati zdravnika specialista, mora upoštevati, da je najboljši ukrep proti razvoju različnih vrst bolezni prostate preventiva. Čeprav je obisk pri urologu neprijeten, je lahko ključ do dobrega stanja spolnega sistema in plodnosti. Koristno je lahko tudi uživanje, vnos in uporaba naravnih sredstev za pozitiven vpliv na občutek moškosti. Ta vrsta izdelka je izvleček bučnih semen Erogen X , palmov serum in filmsko obložene kapsule afriške slive .

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *